Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Studierabat - sænk prisen og øg din omsætning! - Bapoon blog

Studierabat – sænk prisen og øg din omsætning!

Skrevet d. 21/03/2014

Selvom de studerende har det mindste rådighedsbeløb om måneden, er de stadig villige til at bruge penge på at opretholde deres udseende og image. De studerende er et købestærkt segment, men de foretrækker at spare penge, hvor de kan.

shutterstock_54816691

Mange af dine konkurrenter tilbyder allerede studierabat og er på den måde et skridt foran dig. Hvis studerende har mulighed for at spare penge ved at køre en ekstra kilometer, så gør de det!

Hvis du vælger at tilbyde få procenter i rabat, vil det ikke blot gøre dig mere konkurrencedygtig, det kan også være med til at skabe en større omsætning. Studierabatten kan medføre at flere studerende vil vælge dig fremover, i stedet for konkurrenten.

Prøv at markedsføre det magiske ord ”Studierabat” i din salon, og se hvordan det faktisk kan betyde nye kunder og en højere omsætning til dig. 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her