Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Børn i salonen - sådan underholder du dem

Børn i salonen – sådan underholder du dem

Skrevet d. 10/07/2014

Med børn i salonen kan en simpel klipning pludselig blive et lidt større projektDet kan være svært at få de små børn til at sidde stille og holde sig i ro i frisørstolen, så du kan komme til at klippe en flot frisure på dem.

Når de små børn er i salonen, er det altid ifølge en voksen, som er interesseret i deres barn får den bedst mulige oplevelse og klipning. Derfor kan disse være en vigtig alliance.

 

shutterstock_156457430

 

Tips og tricks til et tilfreds barn i frisørstolen

  • Hav bøger liggende! De skal være til forskellige aldersgrupper, køn, genrer og der skal være flere at vælge mellem.
  • En i-Pad eller en anden form for spillekonsol er en god beskæftigelse for barnet i en frisørstol.
  • En i-Pad kan også bruges til at se film på, og barnet vil typisk forholde sig stille og roligt. Har du et eller flere fjernsyn i salonen, kan du med fordel indstille et af disse på en tegnefilmskanal.
  • Hav papir og blyant liggende, så børnene kan tegne under klipningen.
  • Lok og lov barnet en belønning når de er færdige og har været dygtige. Måske de både skal have lov til at få noget lækkert spiseligt under klipningen og bagefter?
  • Leg en leg med barnet. Stilleleg, ”kig på din navle leg” eller noget i den stil.
  • Snak med børnene. Spørg hvor gamle de er, spørg til noget, der interesserer dem. En dejlig behagelig og interessant samtale på barnets præmisser vil kunne holde dem i ro.

 

Undgå at skræmme barnet

Det er vigtigt at børnene ikke bliver skræmte over saksen, bliver bange og føler sig utilpas i frisørstolen. Har du et meget uroligt barn, hvor nogle af ovenstående tiltag ikke har hjulpet, så lad være med at sige de skal sidde stille fordi du ellers klipper du dem i ørerne. Så bliver barnet endnu mere utilpas og urolig. Skal du oplyse dem om faren, så sig at du kan komme til at nappe dem med saksen, og de derfor skal sidde stille.

 

Børn er potentielle kunder for fremtiden

Husk at de små børn er potentielle kunder for fremtiden, og er de tilfredse med din klipning, kan de mindes gode oplevelser i frisørstolen og kan lide dig som person, er der god sandsynlighed for at de bliver ved med at være kunde i salonen- også når de bliver voksne, og hvem ved om du også kommer til at klippe deres børn?

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her