Tips til at få håret til at tørre hurtigere

Skrevet d. 09/01/2016

Tørt hår efter badet

Vi kender alle problemet: ENS HÅR VIL BARE IKKE TØRRE! Enten skal du bruge lang tid på at føntørre det, ellers ender du med at gå ud af døren med vådt hår. Til dette er der et par tricks, som både skåner og hjælper dit hår til at tørre hurtigere, uden at du skal føntørre det tørt.

1. Brug Balsam
Balsam beskytter først og fremmest håret og Bapoon.dk anbefaler at du altid bruger en smule balsam efter din hårvask. Foruden at beskytte håret, frastøder balsam vand og dit hår optager derved ikke mere vand end nødvendigt.

2. Ryst og vrid dit hår
Du kan både vride og klemme vand ud af dit hår eller ryste det. På denne måde hjælper du håret af med noget af det vand, som måtte sidde i håret.

3. Brug et håndklæde
Efter du har vredet eller rystet dit hår, kan du bruge et håndklæde til at tørre det. Her anbefaler vi microfiber håndklæder, som er mere absorberende end et almindeligt bomuldshåndklæde.

4. Fokuser på hårrødderne
Dit hår tæt ved hovedbunden er tit det, som har sværest ved at blive tørt. Start derfor med at tørre dette.

5. Brug en hårtørrer
Brug en hårtørrer til at tørre din hovedbund og husk altid at føntørre fra hovedbunden og ud. Du skal bare føntørre let.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her