Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Tørshampoo er din bedste ven i sommervarmen!

Tørshampoo er din bedste ven i sommervarmen!

Skrevet d. 10/07/2014

Det er ikke kun ferier, i form af enten storbyferier, badeferier eller andet, som sommeren byder på og hvor tørshampoo er relevant. Festivaller er også noget mange ser frem til – uanset hvordan dine kunder skal tilbringe ferien, så har du mulighed for at skabe mersalg i salonen, ved at tilbyde dine kunder produkter, som de måske slet ikke ved de har brug for til ferien. En tørshampoo er ideel at medbringe på festival, men det er ikke alle der er klar over det.

På baggrund af dette, er det oplagt at have ekstra fokus på tørshampoo, foruden solprodukter og rejsestørrelser til håret, hvis du vil skabe mersalg hen over sommeren.

 

shutterstock_196436999

 

Brug tiden i frisørstolen

Du kan passende oplyse dine kvindelige (og mandlige) kunder om fordelene ved en tørshampoo, der både vil friske deres hår op, og få det til at se nyvasket ud, så det ikke behøver blive vasket hver dag. Solens stråler og varme får sveden frem i hovedbunden, hvilket får håret til at fedte. Oplys derfor kunden om fordele ved en tørshampoo, som er vores bedste ven til at få bugt med fedtet hår. Den er let at anvende og det føles ikke som om, at man har håret fuld af produkt.

Denne samtale kan du meget naturligt have, mens din kunde sidder i frisørstolen og I snakker om vejret, sommer, ferier, festivaller eller hvad din kundes sommer byder på – og så selvfølgelig tørshampoo!

 

Synlighed og budskab

Det er med at trække på alle de værktøjer du har til at formidle dit budskab nemt og billigt.

Synliggør tørsprayen og skriv et skilt – fx:

”Tørshampooen – din bedste ven i sommervarmen”

”Spring en hårvask over med denne lækre tørshampoo”

”Døjer du med fedtet hår i løbet af en varm sommerdag, så prøv denne tørshampoo”

 

Held og lykke med salget og hav en dejlig sommer.

Får du problemer med dit hår pga. sommervarmen, så find en frisør igennem Bapoon – f.eks. finder du alle frisører i Horsens her og alle i Kolding her.

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her