Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Skadet hår: 3 syndere dit hår ikke synes om | Bapoon

Skadet hår – 3 syndere dit hår ikke synes om

Skrevet d. 10/07/2014

shutterstock_120095254

Skadet hårs værste fjender

Vi kigger på 3 syndere som giver skadet hår, og som du skal holde dig fra. Læs med herunder.

No go til vådt opsat hår

Det kan være rigtig nemt at sætte dit våde hår op i en knold eller andet, hvis du har travlt, og ikke har tid at føntørre eller lade dit hår lufttørre. Men sagen er den, at dette bestemt ikke gør noget godt for dit hår og slet ikke din hovedbund, da denne bliver holdt fugtig i lang tid og ikke får luft – hvilket skader dit hår. Din hovedbund bliver irriteret af dette, og det kan i værste fald resulter i en form for svamp i hovedbunden – og hvem er interesseret i det? Fugtighed er nemlig noget bakterier er vilde med, så stop med denne vane hvis du gerne vil over dit skadede hår og irriterede hovedbund.

Giv din hovedbund massage

Du reder dit hår af forskellige grunde, måske så det ikke filtrer, så det får glans, eller måske du dropper hårbørstningen fordi du ønsker at opnå et bestemt look. Men vidste du at manglende hårbørstning kan resulterer i skæl, hvis ikke blodcirkulationen i hovedbunden stimuleres. Giv derfor gerne din hovedbund en gang massage i forbindelse med hårvaskningen og børst dit hår hver dag.

 

Lak og voks – ikke altid sagen

Det er som sådan ikke selve stylingprodukterne, som er skadelige for dit hår. Dit hår og hovedpund tager først skade, hvis du ikke formår at få produktet ud af håret igen, via din hårvask. Dette kan skyldes, at de produkter du vasker hår i ikke kan tage al kemien, eller at du bare ikke er grundig nok i din hårvask. Resultatet af at stylingprodukterne bliver siddende i dit hår, kan være et kedeligt og livløst hårlook som slutteligt vil give dit et fortsat skadet hår. Du kan eventuelt se indlægget her for en guide til sundt hår.

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her