Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Undgå elektrisk hår!

Undgå elektrisk hår!

Skrevet d. 26/11/2014

Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at undgå eller mindske sandsynligheden for at få elektrisk hår, så snart du bevæger dig uden for en dør her i løbet af vinteren. Du får 7 simple og brugbare råd her i indlægget:

elektrisk hår_bapoon

1. Tilfør håret masser af fugt
En ting du kan gøre, er at give håret en masse fugt, for så det er mindre modtageligt overfor den tørre luft, der giver elektrisk hår. Du kan læse mere om valg af fugtgivende og plejende produkter til håret her.
Du kan desuden forkæle dit hår ekstra meget ved at bestille tid ved din frisør til en hårkur-behandling!

2. Udskift plastikbørsten med naturlige materialer
Vælger du en hårbørste i naturlige materialer, vil du mindske sandsynligheden for statisk elektrisk hår. Et godt bud kan enten være en træhårbørste eller hårbørste med vildsvinehår.

3. Brug mirakelspray i håret
Der er flere slags sprays, som vil kunne mindske den statiske elektricitet i dit hår.
Du kan bl.a. bruge en saltvandsspray, varmebeskyttelsesspray eller alm. hårspray. Alle vil have en positive effekt, idet de lægger et beskyttende lag om hvert enkelt hårstrå. Du kan med fordel spraye lidt af din valgte spray på din hårbørste, inden du redder håret.

4. Creme virker på andet end tør hud.
En lille smule creme i håret kan faktisk fjerne den statiske elektricitet. Så fordel lidt creme, hvad enten det er ansigtscreme eller bodylotion mellem dine hænder, og stryg langsomt hænderne over håret, men sørg for endelig ikke fedte håret til med for meget creme.

5. Vælg materialer med mindst mulig friktion.
Normalt vælger man en tyk uld- eller bomuldshue til vinter, og disse materialer er rigtig gode til at holde dig varm om hovedet, men de skaber til gengæld også mere statisk elektricitet. Kan du derfor finde en hue forret med eksempelvis silke, vil du opleve at denne skaber mindre friktion. Et alternativ er et binde et tyndt silketørklæde om håret under din hue.

6. Vask håret så lidt som muligt
Ved ikke at vaske håret hver dag, undgår du at vaske hårets naturlige fedtlag ud. Det beskytter nemlig dit hår mod at blive elektrisk.

7. Drop din hårtørrer
Lad så vidt muligt håret lufttørre og undgå at bruge en hårtørrer, da denne fremprovokerer den statiske elektricitet.

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her