Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Vind lækre sommerprodukter

Vind lækre sommerprodukter til hud, hår og ansigt.

Skrevet d. 04/06/2014

Du har mulighed for at vinde følgende:  

Facebookbillede

  • Davines lovely smoothing conditioner i 75 ml. og Davines lovely smoothing shampoo i 75 ml. Disse to vidundere har den perfekte størrelse til at slæbe med på ferie eller festival, og har en samlet værdi af 210 kr.

 

  • Oriflame Beauty Wonder Lash Waterproof Mascara i 8 ml. til en værdi af 140 kr.  Dette er en sort, vandfast mascara, som adskiller, forlænger, og giver fylde uden at drysse, tvære ud eller løbe og den er desuden uparfumeret.

 

  • Sun Zone SF 25 i 50 ml, som er en anti-aging ansigts solcreme med Vitamin C. Beriget med Coenzyme Q10, som beskytter hudens collagen cirkulation og er desuden vandfast. Denne har en værdi af 96 kr.

 

  • Tender Care Almond Protecting Balm i 15 ml. til 92 kr., som er en vidunderlig, universal salve, der nærer og fugter meget tør hud.

 

  • Oriflame Beauty Terracotta Powder 9,2 gram og til 142 kr. er en ansigtspudder med en fusion af naturlig bronze nuance og glitrende honning, som straks giver en blid skulpturel glød. Den silkebløde pudder er velegnet til alle hudtyper og hudnuancer.

 

  • Beauty Studio Artist Concealer er med Illuma-Flair lysreflekterende kompleks, som spreder lys for, at minimere fine linjer og skønhedsfejl – mørke rander, pletter og årer, under et helt naturligt finish. 10 ml. til en værdi af 99 kr.

 

  • HairX Pure Balance Dry Shampoo 150 ml, til en værdi af 90 kr. Denne tørshampoo reducerer fedtet i håret og får dit hår til at se rent og nyvasket ud, så du kan springe en hårvask over. Rystes og sprayes i hårets rødder med 30 cm afstand og masseres i med fingerspidserne.

Alt i alt et lækkert rejsesæt perfekt til en sommerferie eller festival til en samlet værdi af 869 kr.

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ FACEBOOK – KLIK HER

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her