Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Vind to styk Atlassi Argan olier

Vind to styk Atlassi Argan olier

Skrevet d. 04/11/2014

Overordnet er Atlassi Argan olien et vidundermiddel til dig, der ønsker at forkæle dig selv! Som et stort plus har olien en helbredende virkning i den forstand, at olien forebygger spaltede hårspidser og øger hårets fleksibilitet. Olien indeholder de gode e-vitaminer og er parabene- og parfumefri! Desuden mindsker olien en irriteret hovedbund og er effektiv mod skæl. Så skynd dig at deltage i konkurrencen!

Det eneste du skal gøre er at skrive navnet på den person, du ønsker at dele præmien med i kommentarfeltet på Facebook, og give denne person et par søde ord med på vejen. Så trækker vi en vinder tirsdag d. 11.11!

arga nkonkurrence

Konkurrencen udløber den 11. november 2014

Argan oliens historie

Argan olien udvindes fra Argan træernes kerner, som vokser i Atlasbjergene i Marokko, og produktet er 100% naturligt!

Når man fremstiller selve Argan olien, adskiller man kernen fra skallen, hvorefter kernen koldpresses under en mekanisk process.  Årsagen til at man koldpresser Argan olien, er at man ønsker at bibeholde alle de gavnlige elementer den har for både hud, hår og negle, og denne bevareres kun ved koldpresning. Når man har presset olien frafiltreres overskydende spor fra kernen, så Argan Olien kun består af den lækre olie. Du kan kende olien på dens gyldne farve og dens milde naturlige duft.

Konkurrencen udløber den 11. november 2014

Del via email

2 svar til “Vind to styk Atlassi Argan olier”

  1. Britta Christiansen siger:

    Jeg vil meget gerne dele med min elskede datter, som har et flot langt kraftig, men tørt hår.

  2. Anita hvam siger:

    Jeg vil dele denne kur med min svigermor, da vi begge har MEGET tørt og glansløs hår :-(

    Håber vi bliver valgt, da vi har meget brug for sådan en pleje til vores hår :-)

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her